eMAG Mobile Days vine cu promoții speciale și cadouri la achiziția smartphone-urilor incluse în ofertă

1.566 ori
<b>eMAG Mobile Days vine cu promoții speciale și cadouri la achiziția smartphone-urilor incluse în ofertă</b>Promoțiile celor de la eMAG se țin lanț, iar astăzi ne &icirc;ndreptăm privirea către o nouă campanie denumită Mobile Days. După cum vă puteți da seama, promoțiile sunt &icirc;ndreptate exclusiv către zona smartphone unde avem o gamă largă...

Promoțiile celor de la eMAG se țin lanț, iar astăzi ne îndreptăm privirea către o nouă campanie denumită Mobile Days. După cum vă puteți da seama, promoțiile sunt îndreptate exclusiv către zona smartphone unde avem o gamă largă de produse la dispoziție, acestea fiind însoțite și de un cadou ce constă într-o baterie externă de 2000 mAh.

Un telefon ce are parte de o astfel de reducere interesantă este și Samsung Galaxy A5 (ediția 2015), model vândut acum la un preț de 1.099 lei. Printre dotările sale avem un display HD Super AMOLED de 5 inch cu protecție Gorilla Glass 4, un procesor Snapdragon 410, 2 GB RAM și cameră foto de 13 megapixeli.

eMAG Mobile Days vine cu promoții speciale și cadouri la achiziția smartphone-urilor incluse în ofertă

De asemenea, un smartphone la fel de interesant ca preț și specificații, este Huawei P8 - terminal cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core HiSilicon 930, 3 GB memorie RAM și cameră foto de 13 megapixeli cu sistem de stabilizare optică. Avem parte de slot microSD, 16 GB de stocare și de o carcasă complet metalică ce măsoară doar 6.4 mm în grosime. Prețul său este acum de 1.599 lei.

Pentru lista completă de reduceri din campania Mobile Days, puteți verifica site-ul emag.ro în perioada 11 - 13 martie de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×