eMAG Mobile Days vine cu promoții speciale și cadouri la achiziția smartphone-urilor incluse în ofertă

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.542 ori
<b>eMAG Mobile Days vine cu promoții speciale și cadouri la achiziția smartphone-urilor incluse în ofertă</b>Promoțiile celor de la eMAG se țin lanț, iar astăzi ne &icirc;ndreptăm privirea către o nouă campanie denumită Mobile Days. După cum vă puteți da seama, promoțiile sunt &icirc;ndreptate exclusiv către zona smartphone unde avem o gamă largă...

Promoțiile celor de la eMAG se țin lanț, iar astăzi ne îndreptăm privirea către o nouă campanie denumită Mobile Days. După cum vă puteți da seama, promoțiile sunt îndreptate exclusiv către zona smartphone unde avem o gamă largă de produse la dispoziție, acestea fiind însoțite și de un cadou ce constă într-o baterie externă de 2000 mAh.

Un telefon ce are parte de o astfel de reducere interesantă este și Samsung Galaxy A5 (ediția 2015), model vândut acum la un preț de 1.099 lei. Printre dotările sale avem un display HD Super AMOLED de 5 inch cu protecție Gorilla Glass 4, un procesor Snapdragon 410, 2 GB RAM și cameră foto de 13 megapixeli.

eMAG Mobile Days vine cu promoții speciale și cadouri la achiziția smartphone-urilor incluse în ofertă

De asemenea, un smartphone la fel de interesant ca preț și specificații, este Huawei P8 - terminal cu display Full HD de 5.2 inch, procesor octa-core HiSilicon 930, 3 GB memorie RAM și cameră foto de 13 megapixeli cu sistem de stabilizare optică. Avem parte de slot microSD, 16 GB de stocare și de o carcasă complet metalică ce măsoară doar 6.4 mm în grosime. Prețul său este acum de 1.599 lei.

Pentru lista completă de reduceri din campania Mobile Days, puteți verifica site-ul emag.ro în perioada 11 - 13 martie de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×