eMAG prezintă o serie de produse recomandate pentru valul 2 de reduceri Black Friday

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 3.098 ori
<b>eMAG prezintă o serie de produse recomandate pentru valul 2 de reduceri Black Friday</b>După aproximativ 10 ore de la startul reducerilor eMAG cu ocazia Black Friday, iată că prin intermediul unui newsletter aflăm faptul că ni se pregătește un al doilea val de produse cu prețuri speciale, mai precis suplimentarea unor stocuri de...

După aproximativ 10 ore de la startul reducerilor eMAG cu ocazia Black Friday, iată că prin intermediul unui newsletter aflăm faptul că ni se pregătește un al doilea val de produse cu prețuri speciale, mai precis suplimentarea unor stocuri de smartphone-uri, tablete și electronice listate în acest momente pe site.

Printre produsele recomandate de eMAG se numără smartphone-ul HTC One (M7) ce este disponibil la un preț de 1.599 lei (preț vechi 1.999 lei), Allview X1 Soul, terminal elegant cu preț de 899 lei, sau telefonul dual-SIM UTOK 401Dw ce este disponibl pe alb la un preț de doar 199 lei.

Aflați că această campanie de reduceri cu ocazia Black Friday va dura la eMAG doar până la ora 23:59 în această seară, lucru ce înseamnă că mai avem la dispoziție doar câteva ore în care să alegem un produs de care avem nevoie la un preț mai mic. De asemenea, eMAG promite ca pe data de 1 decembrie să revină cu o serie de alte reduceri.

Catalogul de produse cu prețuri speciale este disponibil chiar aici.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×