eMAG.ro oferă noi promoții și accesorii cadou: huse, tastaturi WiFi Împreună cu tablete și multe altele!

2.631 ori
<b>eMAG.ro oferă noi promoții și accesorii cadou: huse, tastaturi WiFi Împreună cu tablete și multe altele!</b>eMAG.ro începe o nouă săptămâna toridă de promoții, care includ pe lângă prețuri scăzute și o serie de accesorii ce vin la pachet cu tabletele spre exemplu. Avem și câteva telefoane new entry și chiar un model Philips cu super baterie....

eMAG.ro începe o nouă săptămâna toridă de promoții, care includ pe lângă prețuri scăzute și o serie de accesorii ce vin la pachet cu tabletele spre exemplu. Avem și câteva telefoane new entry și chiar un model Philips cu super baterie.

Două new entry-uri pe partea de tablete sunt Samsung Galaxy Tab 3 7.0, cu memorie de 8 GB, WiFi, GPS și procesor dual core, disponibil la prețul de 999 lei. Apoi a sosit în România prin eMAG.ro și tableta Toshiba Excite Pure AT10, de 10.1 inch cu Android 4.2 și procesor Nvidia Tegra quad core. Prețul este de 1.299 lei. Aflați că tableta Allview Speed City de 7 inch costa acum 399 lei și vine la pachet cu o husă, iar tableta Vonino Speedstar S, cu aceeași diagonala costă 579 lei și oferă cadou și o tastatură WiFi la pachet.

Avem câteva produse noi și în zona telefoanelor, astfel că Nokia 520 cu ecran de 4 inch costă 699 lei și abia a sosit în România prin retailer, iar Philips W536 este un handset dual SIM cu o super baterie și costă 799 lei. încă un model Philips dual SIM, dar cu ecran de 4.5 inch este W832, care costă 999 lei. în cele din urmă, un model pe care îl așteptam la teste este Allview V1 Viper, care costă 1.299 lei la eMAG.ro. Vă tentează ceva?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×