Primul smartphone Tegra 4 apare În imagini de presă - ZTE U988S

Autor:  | Publicat în:  ZTE 862 ori
<b>Primul smartphone Tegra 4 apare În imagini de presă - ZTE U988S</b>Au trecut puțin peste 6 luni de când cei de la&nbsp;Nvidia&nbsp;au dezvăluit noul procesor&nbsp;Tegra 4. în timp ce unii erau impresionați de performanța pe care o aduce și în special de puterea grafică 72-core, se pare că producătorii de...

Au trecut puțin peste 6 luni de când cei de la Nvidia au dezvăluit noul procesor Tegra 4. în timp ce unii erau impresionați de performanța pe care o aduce și în special de puterea grafică 72-core, se pare că producătorii de smartphone-uri nu au fost impresionați de aceasta, folosind în schimb alte soluții, cum ar fi : Qualcomm Snapdragon 600 sau Snapdragon 800.
 
Dacă până acum am avut parte de lansări doar de tablete cu Tegra 4, acum avem și primul smartphone care vine cu această dotare hardware. Avem câteva zvonuri privind specificațiile și o primă imagine de presă cu device-ul ZTE U988S.

 
Acesta ar veni cu un display full HD de 5 inch, 2 GB memorie ram, slot pentru card microSD și desigur procesorul quad-core Tegra 4 tactat la 1.8 gHz. Ca sistem de operare avem versiunea Android 4.2 Jellybean, într-un terminal ce măsoară doar 9 mm în grosime. Unele dintre specificațiile pe care încă nu le știm sunt capacitatea bateriei, numele oficial, data lansării și desigur cea mai importantă caracteristică - prețul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×