eMAG.ro oferă noi reduceri și promoții de toamnă: iPad Mini cu un super cadou, tablete Serioux cu accesorii gratis și tableta ASUS cu card de 16 GB

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.700 ori
<b>eMAG.ro oferă noi reduceri și promoții de toamnă: iPad Mini cu un super cadou, tablete Serioux cu accesorii gratis și tableta ASUS cu card de 16 GB</b>Se pare că eMAG.ro oferă o întreagă serie de accesorii și produse cadou cu câteva tablete din ofertă sa. Remarcăm și sosirea lui iPhone 5c în oferta retailerului, disponibil începând de la prețul de 2.599 lei. &nbsp; &nbsp; Trecând la oferta...

Se pare că eMAG.ro oferă o întreagă serie de accesorii și produse cadou cu câteva tablete din ofertă sa. Remarcăm și sosirea lui iPhone 5c în oferta retailerului, disponibil începând de la prețul de 2.599 lei.

Trecând la oferta legată de iPad Mini menționată anterior, cei care cumpără un iPad Mini 64 GB WiFi primesc un receptor media HD Apple md199so/a în valoare de 589 de lei. iPad-ul costă 2.349 lei, iar o ofertă similară se aplică și pentru iPad Mini de 32 GB, iPad 4 de 64 GB și iPad 4 de 128 GB. între timp tableta ASUS MeMo Pad 10 Smart, cu ecran de 10 inch, WiFi, Android 4.1 și 16 GB memorie internă primește la pachet un card de 16 GB cadou din partea eMAG.ro.

Terminalul costă 1.299 lei, iar o altă tabletă cu accesorii cadou este Serioux. Terminalele acestui brand pornesc de la 279 lei și vin cu huse sau carduri de 16 GB cadou. eMAG.ro include și proaspăt anunțata tabletă E-Boda Revo R80 în oferta sa, dar și noul Allview Viva H8 de 8 inch, cu 3G, GPS și Android 4.2, la prețul de 899 lei. Această tabletă vine la rândul său cu o husă cadou.

O altă noutate este HTC Desire 500, un handset dual SIM introdus în oferta eMAG.ro, la prețul de 999 lei. El este dotat cu Android 4.1, ecran de 4.3 inch și camera de 8 MP.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×