Apple a trimis invitațiile de presă pentru 22 octombrie, vin iPad-urile de nouă generație!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.014 ori
<b>Apple a trimis invitațiile de presă pentru 22 octombrie, vin iPad-urile de nouă generație!</b>Apple a prezentat iPhone 5S și iPhone 5C în septembrie, iar noua linie de tablete iPad urma a fi lansată în octombrie. Zvonurile de pe blogurile tech sunt confirmate. Compania americană cu sediul în Cupertino a început a trimite invitațile...

Apple a prezentat iPhone 5S și iPhone 5C în septembrie, iar noua linie de tablete iPad urma a fi lansată în octombrie. Zvonurile de pe blogurile tech sunt confirmate. Compania americană cu sediul în Cupertino a început a trimite invitațile pentru presă.

Imaginea prezentă în invitație iese în evidență prin multă culoare. Poate pe lângă iOS 7 vom vedea și primele iPad în culori puternice ca la iPhone 5C. Informațiile ajunse pe web se referă la două modele de iPad: iPad mini cu retina display și iPad 5 cu noul procesor Apple A7. iPad 5 ar veni cu un design ce mizează pe o greutate și grosime reduse. iPad Mini 2 ar dispune și de o abilități foto & video îmbunătățite.

Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul Apple. Vom vedea ce ne-au pregătit Tim Cook, CEO Apple și echipa sa pe 22 octombrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×