eMAG sărbătorește 14 ani de la înființare prin reduceri și carduri cadou; iată câteva dintre oferte

1.199 ori
<b>eMAG sărbătorește 14 ani de la înființare prin reduceri și carduri cadou; iată câteva dintre oferte</b>&Icirc;n această dimineață, promoțiile eMAG cu ocazia aniversării a 14 ani de la &icirc;nființare, au fost afișate pe platforma online, oferta fiind una destul de variată. Deși reducerile nu par a fi foarte atractive, retailerul vine &icirc;n...

În această dimineață, promoțiile eMAG cu ocazia aniversării a 14 ani de la înființare, au fost afișate pe platforma online, oferta fiind una destul de variată. Deși reducerile nu par a fi foarte atractive, retailerul vine în întâmpinarea noastră cu o serie de vouchere cadou ce pot fi utilizate mai apoi.

Cum este de așteptat, voucherele mai consistente sunt oferite pentru acele produse ceva mai scumpe, cum este și cazul lui Samsung Galaxy S6 Edge în varianta cu 32 GB. Achiziția acestui model ne aduce cadou și un voucher de 280 lei pentru cumpărături ulterioare. Iată și alte produse interesante din ofertă:

De reținut totuși faptul că aceste carduri cadou vor putea fi utilizate în perioada 1 februarie - 29 februarie 2016, pentru achiziția de produse în valoare de minim 1000 lei. Pentru mai multe oferte eMAG, puteți verifica pagina campaniei de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×