Probleme pentru Xiaomi: un troll de brevete din SUA îi acuză de încălcarea proprietăţii intelectuale

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 654 ori
<b>Probleme pentru Xiaomi: un troll de brevete din SUA îi acuză de încălcarea proprietăţii intelectuale</b>A trecut ceva vreme de c&acirc;nd am văzut un troll de brevete &icirc;n acţiune şi iată că azi aflăm că o astfel de entitate le face probleme celor de la Xiaomi. E vorba despre americanii de la Blue Spike LLC. &nbsp; Compania a solicitat Curţii...

A trecut ceva vreme de când am văzut un troll de brevete în acţiune şi iată că azi aflăm că o astfel de entitate le face probleme celor de la Xiaomi. E vorba despre americanii de la Blue Spike LLC.

Compania a solicitat Curţii Federale din Statul Texas să aplice sancţiuni companiei chineze. Proprietăţile intelectuale vizate au legătură cu protecţia de date pe terminale ca Xiaomi Mi 4, Xiaomi Mi 4 LTE, Xiaomi Mi 4c, Xiaomi Mi 4i, Mi Note Plus, Redmi 1S, Redmi 2 şi Redmi 2 Prime. Lista e mult mai lungă şi ajunge şi la Xiaomi Mi 5 şi Mi 5 Plus, care nici măcar nu au fost anunţate încă.

Brevetul în cauză are legătură cu "un aparat sau metodă de codare şi decodare a informaţiei digitale, pentru protecţia datelor". Blue Spike LLC e specializată în trollajul pe bază de brevete, având 45 de solicitări în 15 zile. Cu Hugo Barra drept oficial al companiei Xiaomi, compania chineză ar trebui să descurce în această situaţie, mai ales că Barra vine de la Google şi din SUA, aşa că ştie cum stau lucrurile cu trolli de genul.

Nu putem să nu ne întrebam dacă nu cumva o altă companie mare americană deţine Blue Spike...

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×