eMAG și Flanco organizează Black Friday pe 22 noiembrie

1.673 ori
<b>eMAG și Flanco organizează Black Friday pe 22 noiembrie</b>Astăzi, în cadrul unei conferințe, Iulian Stanciu, directorul general eMAG și proprietarul Flanco, a declarat faptul că în acest an, vor organiza evenimentul Black Friday cu o săptămâna mai devreme spre deosebire de anii precedenți, în care...

Astăzi, în cadrul unei conferințe, Iulian Stanciu, directorul general eMAG și proprietarul Flanco, a declarat faptul că în acest an, vor organiza evenimentul Black Friday cu o săptămâna mai devreme spre deosebire de anii precedenți, în care această zi a reducerilor obișnuia să fie în ultima vineri din luna noiembrie.

Iulian Stanciu a afirmat că “Oamenii nu vor Black Friday într-o zi anume, ci vor Black Friday”. De asemenea el a mai adăugat că se așteaptă ca și ceilalți comercianți să schimbe data evenimentului de shopping.

Pentru ediția Black Friday din acest an, cei de la eMAG și Flanco se așteaptă la vânzări totale de aproximativ 41 milioane de euro. eMAG anticipează pentru prima zi vânzări de 98 de milioane de lei (22 milioane euro), dintr-un total de 200.000 de comenzi și 4 milioane de vizite pe site. în schimb, Flanco estimează vânzări de 85 de milioane de lei ( 19 milioane de euro ) pentru weekend-ul de Black Friday și un număr de 180.000 de tranzacții.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×