Doorbot, robotul care răspunde la ușă e ideal pentru curierii pe care Îi ratezi; Gadgetul e controlat prin telefonul mobil! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 1.283 ori
<b>Doorbot, robotul care răspunde la ușă e ideal pentru curierii pe care Îi ratezi; Gadgetul e controlat prin telefonul mobil! (Video)</b>Curierii au darul mereu de a sosi atunci când nu suntem acasă, suntem până jos la magazin sau pe toaletă. De această probleme se poate ocupa Doorbot, un gadget integrat în ușa de la intrare și conectat la telefonul mobil via un serviciu de...

Curierii au darul mereu de a sosi atunci când nu suntem acasă, suntem până jos la magazin sau pe toaletă. De această probleme se poate ocupa Doorbot, un gadget integrat în ușa de la intrare și conectat la telefonul mobil via un serviciu de videoconvorbiri.

Astfel poți vedea cine e la ușă și îi poți da instrucțiuni să lase pachetul acolo sau să intre în casă, dacă e vorba de o persoană cunoscută. Acest device face parte dintr-un sistem de tip Home Automation și este disponibil prin precomanda pe Amazon . El combina supravegherea video a unui apartament cu soneria clasică de la ușă.

Practic avem de-a face cu un interfon video cu apelare video conectat direct la telefonul mobil. Doorbot se conectează la WiFi, folosește o baterie Li-Ion reîncărcabila și are o durată de viață a bateriei de puțin sub un an. Acest gadget e dotat cu o cameră fisheye și are chiar și un mod de vizualizare nocturnă.

Mai mult, Doorbot poate fi conectat la un sistem care va permite să deschideți ușa cunoscuților de la distanță și este și protejat antifurt, cu o montură rezistentă. Livrările încep pe 1 decembrie, iar prețul e de 200 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×