VLC Player vine pe Windows Phone și Windows 8, s-a rezolvat și partea audio

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.148 ori
<b>VLC Player vine pe Windows Phone și Windows 8, s-a rezolvat și partea audio</b>Dacă sunteți consumator de seriale și filme pe laptop atunci &nbsp;probabil că folosiți cu sfințenie VLC Player și v-ați întrebat de multe ori de ce nu puteți beneficia de el și pe Windows Phone sau Windows 8. Ei bine în curând veți avea VLC...

Dacă sunteți consumator de seriale și filme pe laptop atunci  probabil că folosiți cu sfințenie VLC Player și v-ați întrebat de multe ori de ce nu puteți beneficia de el și pe Windows Phone sau Windows 8. Ei bine în curând veți avea VLC și pe aceste platforme.

Cei de la VideoLAN au postat pe Twitter faptul că au rezolvat problemele cu aspectul audio pe care le aveau în cadrul dezvoltării playerului pentru Windows Phone și Windows 8. Sosirea lui VLC pe aceste platforme e o veste bună pentru cei care vor să vadă fișiere MKV, care până acum nu prea aveau soluții de playback pe OS-urile Microsoft de nouă generație.

VLC a adaptat experiență la interfața "Metro", iar proiectul lor de pe Kickstarter a evoluat rapid, ajungând la suma tinta propusă. Microsoft și-a oferit contribuția la această inițiativă, iar echipa VLC a trecut peste problemele cu partea audio in aceasta saptamana. Trebuie să recunosc că Windows Phone avea nevoie disperată de un player video decent, cel preinstalt nefiind nici pe departe de ajuns.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×