Cel mai lung selfie stick din lume, recordul îi aparține actorului Ben Stiller

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 919 ori
<b>Cel mai lung selfie stick din lume, recordul îi aparține actorului Ben Stiller</b>Nebunia pozelor de tip &ldquo;selfie&rdquo; continuă. La premiera filmului &ldquo;Zoolander 2&rdquo; din Londra a fost dobor&acirc;t recordul de cel mai mare selfie stick din lume. Deținătorul acestui record este cunoscutul actor de comedie Ben...

Nebunia pozelor de tip “selfie” continuă. La premiera filmului “Zoolander 2” din Londra a fost doborât recordul de cel mai mare selfie stick din lume. Deținătorul acestui record este cunoscutul actor de comedie Ben Stiller. Acesta este actorul principal dar și regizorul filmului.

Nu am informații cu privire la recordul precedent dar știu că lungimea acestui uriaș selfie stick este de 8,56 metri. De 8-9 ori mai mult decât un selfie stick obișnuit și aproximativ de 3 ori mai lung decât o lansetă de pescuit.

Cum altfel se putea sărbători acest record decât cu un selfie de grup de la înălțime cu actorii din film? Penelope Cruz, Owen Wilson, Kristen Wiig dar și Will Ferrell au participat la acest selfie făcut de Ben Stiller.

Cel mai lung selfie stick din lume, recordul îi aparține actorului Ben Stiller

Cu toate că recordul actorului o să fie doborât repede, momentul acesta a făcut dintr-o lansare obișnuită de film una unică. Am putea spune că Ben Stiller a fost “la înălțime”.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×