eMAGIA Sărbătorilor începe astăzi la eMAG; promoții și sugestii de cadouri pentru întreaga familie

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.080 ori
<b>eMAGIA Sărbătorilor începe astăzi la eMAG; promoții și sugestii de cadouri pentru întreaga familie</b>Un nume ce nu putea lipsi dintre comercianții ce desfășoară campanii speciale de reduceri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, este și eMAG. Acest retaileri ne-a pregătit o sumedenie de produse cu prețuri speciale, de la smartphone-uri, tablete,...

Un nume ce nu putea lipsi dintre comercianții ce desfășoară campanii speciale de reduceri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, este și eMAG. Acest retaileri ne-a pregătit o sumedenie de produse cu prețuri speciale, de la smartphone-uri, tablete, televizoare, și până la produse fashion sau jucării.

Aruncând o privire pe site-ul eMAG observăm faptul că produsele sunt listate pe categorii, în funcție de persoanele pentru care căutăm cadouri. Avem secțiuni speciale de produse destinate publicului masculin, feminin, pentru părinți și bunici, ba chiar și o categorie pentru animalele de companie.

Cum pe noi ne interesează mai mult smartphone-urile, eMAG ne pune la dispoziție câteva soluții interesante. De departe, cel mai atractiv model listat este Allview P6 Energy, un telefon numai bun de luat în vacanță. Cu o baterie de 5000 mAh și funcția de încărcare pentru un alt device, modelul de față merită toți banii - 649 lei.

Printre tabletele de buget avem și modelul Allview Viva H7 Xtreme, un device încă bine dotat și pentru anul 2015. La pachet se află un display Full HD IPS de 7 inch, un procesor octa-core de 1.7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, conectivitate GPS, Bluetooth, ba chiar și suport 3G. Acest model costă acum 639 lei.

Pentru lista completă de produse, puteți consulta site-ul emag.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×