EuroGSM ne-a pregătit reduceri de până la 70% pentru Black Friday; promoția se desfășoară în perioada 20 - 22 noiembrie

867 ori
<b>EuroGSM ne-a pregătit reduceri de până la 70% pentru Black Friday; promoția se desfășoară în perioada 20 - 22 noiembrie</b>EuroGSM este unul dintre partenerii operatorului Orange, un retailer ce vinde produse at&acirc;t prin intermediul magazinelor fizice, c&acirc;t și online pe site-ul eurogsm.ro. Campania Black Friday 2015 orgainzată de acest magazin, debutează...

EuroGSM este unul dintre partenerii operatorului Orange, un retailer ce vinde produse atât prin intermediul magazinelor fizice, cât și online pe site-ul eurogsm.ro. Campania Black Friday 2015 orgainzată de acest magazin, debutează mâine pe data de 20 noiembrie, și va dura până duminică, 22 noiembrie.

Printre categoriile de produse ce vor beneficia de reduceri consistente, se numără smartphone-urile, accesorile dar și tabletele, respectiv gadget-uri. Aceste produse vor avea parte de reduceri cuprinse între 10 și 70%. Avem totodată și câteva indicii cu privire la prețul unor device-uri:

  • Samsung Galaxy S6 - 20% reducere
  • LG G Flex 2 - 50% reducere
  • Motorola Nexus 6 - 25% reducere

Site-ul eurogsm.ro poate fi accesat chiar de aici. Este recomandată crearea unui cont de utilizator de acum, pentru a scuti din timpul necesar plasării unei comenzi odată cu afișarea reducerilor de mâine.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×