iPhone-ul a fost cât pe ce să aibă un display always on

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.065 ori
<b>iPhone-ul a fost cât pe ce să aibă un display always on</b>Printre funcțiile trademark de pe un iPhone se numără și slide to unlock, iar azi aflăm că această idee a sosit după una considerată mai păguboasa. Aparent, Apple luase în calcul includerea unui ecran always on pe iPhone. &nbsp; Acest display...

Printre funcțiile trademark de pe un iPhone se numără și slide to unlock, iar azi aflăm că această idee a sosit după una considerată mai păguboasa. Aparent, Apple luase în calcul includerea unui ecran always on pe iPhone.

Acest display ar fi fost mereu gata să răspundă la o atingere a ecranului, dar ar fi consumat prea multă enegie. Informațiile vin de la Greg Christie, șef al secțiunii de interacțiune umană pentru device-urile Apple. în ultimele zile am văzut tot mai multe secrete și informații din culisele Apple ajunse în presă, pe măsură ce diferiți angajați se prezintă la procesul cu Samsung.

Revenind la ecranul always on, anularea sa a adus la inventarea lui slide to unlock, care ne permite să nu deblocăm telefonul din greșeală dacă activăm ecranul într-o poșetă sau în buzunar. Acesta e doar un exemplu cu privire la importanța brevetelor Apple, chiar și a celor care par neînsemnate. Deja când vedem slide to unlock pe orice ecran ne gândim imediat la Apple, deci trademark-ul le-a reușit.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×