Flanco va organiza campania de reduceri Black Friday în perioada 20 - 22 noiembrie; peste 400.000 produse pregătite

899 ori
<b>Flanco va organiza campania de reduceri Black Friday în perioada 20 - 22 noiembrie; peste 400.000 produse pregătite</b>Am aflat deja cum s-au pregătit eMAG și evoMAG pentru campania de Black Friday din acest an, dar cum stau lucrurile &icirc;n tabăra Flanco. Ei bine, prin intermediul unui comunicat de presă ni se dezvăluie că reducerile vor fi afișate &icirc;n...

Am aflat deja cum s-au pregătit eMAG și evoMAG pentru campania de Black Friday din acest an, dar cum stau lucrurile în tabăra Flanco. Ei bine, prin intermediul unui comunicat de presă ni se dezvăluie că reducerile vor fi afișate în magazinele offline și cele online în perioada 20 - 22 noiembrie.

Pentru această campanie se așteaptă vânzări de până la 130 milioane de lei, în creștere cu 33% față de anul precedent. Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail, a declarat că ediția cu numărul 5 vine cu reduceri la peste 400.000 produse, unele având parte de discount-uri de până la 80% din prețul de referință.

La nivel național, Flanco va desfășura campania Black Friday în 95 magazine, față de 87 anul trecut. Vineri, pe data de 20 noiembrie, evenimentul de shopping începe în magazinele Flanco de la ora 7 dimineața.

Retailer-ul își propune ca livrarea produselor să aibă loc în cel mult 7 zile de la plasarea comenzii. De asemenea, ni se oferă și opțiunea de achiziție în 15 rate fără dobândă. Totodată, posesorii de carduri de loialitate Flanco vor putea beneficia de reduceri încă din 19 noiembrie în intervalul orar 10:00 - 16:00.

Flanco recomandă realizarea unui cont de utilizator din prealabil, tocmai pentru a reduce din timpul necesar completării datelor personale în ziua cu reduceri. Contul poate fi creat pe site-ul flanco.ro în secțiunea dedicată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×