Iată o serie de fotografii cu noul smartphone Gionee Elife S6, device anunțat oficial chiar ieri

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.273 ori
<b>Iată o serie de fotografii cu noul smartphone Gionee Elife S6, device anunțat oficial chiar ieri</b>&Icirc;n cursul zilei de ieri, compania chineză Gionee a anunțat un nou smartphone Android, și anume modelul Gionee S6 ce se face remarcat printr-un design ceva mai reușit. Deși dotările sale hardware nu impresionează, prețul de doar 266 dolari...

În cursul zilei de ieri, compania chineză Gionee a anunțat un nou smartphone Android, și anume modelul Gionee S6 ce se face remarcat printr-un design ceva mai reușit. Deși dotările sale hardware nu impresionează, prețul de doar 266 dolari s-ar putea dovedi a fi o afacere numai bună pentru un asemenea device.

Astăzi, avem ocazia să privim și câteva fotografii cu noul smartphone, unul ce sosește într-o carcasă metalică cu grosime de doar 6.9 mm. Nici greutatea sa nu este una exagerată pentru un phablet - 147 grame. Un alt lucru ce ne atrage atenția, este panoul frontal cu margini foarte subțiri, panou ce este ocupat în proporție de 77.8% de către display.

Gionee Elife S6

După cum știți deja, acest model ne aduce un display AMOLED HD de 5.5 inch, 3 GB RAM + 32 GB spațiu de stocare, un procesor octa-core Mediatek MT6753 și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Totodată, avem parte și de o baterie de 3150 mAh, respectiv de un port USB Type-C.

Iată o serie de fotografii cu noul smartphone Gionee Elife S6, device anunțat oficial chiar ieri

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×