Un prototip de Samsung Galaxy Note 8 apare în fotografii; vedem și câteva schițe fan-made ale produsului

1.696 ori
<b>Un prototip de Samsung Galaxy Note 8 apare în fotografii; vedem și câteva schițe fan-made ale produsului</b>Phablet-ul Samsung Galaxy Note 8 primește astăzi o serie de materiale leak compuse dintr-o fotografie reală a unui device ce se vrea a fi un prototip și a unor schițe fan-made. Remarcăm un design nu tocmai spectaculos în cazul acestui prototip și

Începem această săptămână cu noi leak-uri asociate phablet-ului Samsung Galaxy Note 8, terminal pe care îl așteptăm lansat la sfârșitul acestei veri și nu la IFA cum bănuiam la început. Vedem astăzi o fotografie cu un prototip pentru acest handset și o serie de schițe ficționale ce vin din partea unui utilizator al platformei SlashLeaks care a decis să-și împărtășească creația cu această comunitate de leakeri.

Samsung Galaxy Note 8

Pentru început această fotografie pe care o vedeți mai sus ne dă mai degrabă impresia unui device clonat și nici decum a unui produs marca Samsung. Amplasarea sau mai bine zis forma camerei foto duale nu este deloc inspirată și vedem că scanner-ul de amprente nu se mai află în partea din spate - acesta urmând a fi integrat cel mai probabil în ecran, sau de ce nu în butonul power unlock precum procedează cei de la Sony.

Schita Samsung Galaxy Note 8

Cât despre schițe, acestea sunt unele fan-made și ne prezintă o altă abordare de design în raport cu ceea ce vedeți în prima fotografie de mai sus. Până și amplasarea camerei duale este diferită și avem parte de un scanner de amprente situat chiar sub acest modul, într-un loc ușor de accesat cu degetul.

Samsung Galaxy Note 8

Creatorul își imaginează prezența unui setup de difuzoare stereo, a unui senzor de puls integrat în scanner-ul de amprente și totodată a unui buton special de tip slider pentru modul silențios. Dotările ar include 4 sau 6 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash și procesorul Snapdragon 836. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×