GSMnet.ro ne aduce reduceri speciale la accesorii cu ocazia zilei de 1 Decembrie; prețurile pornesc de la 1 leu

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 877 ori
<b>GSMnet.ro ne aduce reduceri speciale la accesorii cu ocazia zilei de 1 Decembrie; prețurile pornesc de la 1 leu</b>Un site specializat &icirc;n comercializarea de accesorii și componente pentru device-urile mobile, este și GSMnet.ro, platformă ce astăzi dă startul unei campanii speciale cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Astfel, &icirc;n perioada 28 noiembrie - 1...

Un site specializat în comercializarea de accesorii și componente pentru device-urile mobile, este și GSMnet.ro, platformă ce astăzi dă startul unei campanii speciale cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Astfel, în perioada 28 noiembrie - 1 decembrie, avem parte de prețuri incredibil de mici la o gamă largă de produse.

Cele mai ieftine produse listate de către GSMnet.ro sunt reprezentate de către o serie de huse și carcase destinate lui iPhone 4/4s, sau lui Nokia X, accesorii ce au un preț de doar 0.99 lei. De asemenea, există și o carcasă din policarbonat de culoare gri pentru Samsung Galaxy S4, vândută la un preț de 1.99 lei.

Pentru suma de 29 lei putem alege în schimb bateria externă Haweel de 2600 mAh, o unitate ce ne promite o încărcare completă a smartphone-ului nostru. Lista produselor din campania de 1 Decembrie este cu mult mai consistentă, și poate fi accesată de aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×