LG Nexus 5X, Huawei Nexus 6P, dar și HTC One A9, de astăzi în oferta celor de la Digi Mobil

Autor:  | Publicat în:  Digi Mobil 1.278 ori
<b>LG Nexus 5X, Huawei Nexus 6P, dar și HTC One A9, de astăzi în oferta celor de la Digi Mobil</b>Digi Mobil este la ora actuală unul dintre operatorii cu cele mai bune oferte de pe piață, abonamentele acestora &icirc;ncep&acirc;nd de la doar 2 euro și oferind beneficii de top. Totodată, la contractarea unui abonament Digi putem opta și pentru...

Digi Mobil este la ora actuală unul dintre operatorii cu cele mai bune oferte de pe piață, abonamentele începând de la doar 2 euro și oferind beneficii de top. Totodată, la contractarea unui abonament Digi putem opta și pentru achiziția unui smartphone printr-un sistem de 3, 6 sau 12 rate lunare, o ofertă foarte bună pentru cei care nu au bugetul complet.

În oferta operatorului Digi, regăsim de astăzi și 3 noi smartphone-uri recent lansate pe piață, și anume LG Nexus 5X, Huawei Nexus 6P, dar și pe HTC One A9. Toate aceste terminale pot fi achiziționate fie cu plata integrală la abonament, fie printr-un sistem de rate despre care vă vorbeam anterior.

Cel mai atractiv model din această listă este de departe Huawei Nexus 6P, un phablet de 5.7 inch cu display QHD, procesor octa-core Snapdragon 810, și cu 3 GB RAM. Digi Mobil comercializează telefonul în varianta cu 32 GB spațiu intern de stocare la un preț de 2.899 lei, împreună cu un abonament Optim 2, Optim 3, Optim 5, sau Optim Nelimitat.

Pe de altă parte, smartphone-ul LG Nexus 5X are un preț de 2.299 lei pentru versiunea cu 16 GB memorie internă + 2 GB RAM, în timp ce HTC One A9 (16 GB) este vândut pentru suma de 2.899 lei. Din câte puteți vedea în capturile de ecran din acest articol, achiziția terminalelor în rate se poate dovedi o afacere foarte bună, mai ales dacă ținem cont și de faptul că nu se percepe dobândă la aplicarea pentru această metodă de plată.

Toate aceste terminale pot fi regăsite în oferta Digi Mobil, chiar aici.

Mulțumim pentru pont lui Toni Vasile!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×