iPhone si iPod Touch, mai ieftine cu 100 de dolari, in curand!

1.521 ori
<b>iPhone si iPod Touch, mai ieftine cu 100 de dolari, in curand!</b>Conform ultimelor zvonuri, Apple planuieste sa scada pretul modelelor iPhone si iPod Touch cu 100 de dolari, "candva in viitorul apropiat", ceea ce inseamna, dupa parerea unor surse de incredere pana la finalul lui februarie, maxim in aprilie. Aceasta...

Conform ultimelor zvonuri, Apple planuieste sa scada pretul modelelor iPhone si iPod Touch cu 100 de dolari, "candva in viitorul apropiat", ceea ce inseamna, dupa parerea unor surse de incredere pana la finalul lui februarie, maxim in aprilie.

Aceasta mutare va coincide cu renuntarea la versiunea de 8GB a terminalelor, ceea ce va duce la proliferarea modelului iPhone de 16GB, care va costa doar 399 de dolari. Intre timp, un iPod Touch de 16GB va costa 299 de dolari, respectiv 399 pentru varianta de 32GB. Forbes sugereaza ca viitorii cumparatori ai lui iPhone planuiesc sa nu faca achizitii pana la lansarea variantei 3G, confirmata neoficial pentru urmatoarele 3 luni. Se pare ca ieftinirea lui iPhone si iPod Touch este pusa pe seama scaderii dramatice a preturilor memoriei flash, pe care sunt bazate cele 2 terminale.

E destul de frustrant sa traiesti in SUA in era iPhone, mai ales daca ai cumparat modelul scump de 8GB la pret de 599 dolari si observi cum valoarea terminalului scade, pe masura ce noi versiuni sunt lansate. Banuim ca si iPhone 3G va fi disponibil in variante diferite, pentru a multumi toate segmentele de public. Ramane de vazut la ce pret se va comercializa upgrade-ul primului iPhone si daca diferenta dintre terminalul original si varianta sa 3G va fi destul de mare incat sa scada dorinta de cumparare a publicului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×