Telefonul Samsung M520 anuntat oficial

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.551 ori
<b>Telefonul Samsung M520 anuntat oficial</b>Sprint a anuntat astazi telefonul Samsung M520, cel mai nou slider slim care permite utilizatorilor sai sa acceseze webul, gasind restaurantele locale si vizionand programele televiziunii live. Oferind capacitate de multi-tasking, terminalul permite...

Sprint a anuntat astazi telefonul Samsung M520, cel mai nou slider slim care permite utilizatorilor sai sa acceseze webul, gasind restaurantele locale si vizionand programele televiziunii live.

Oferind capacitate de multi-tasking, terminalul permite posesorilor sai sa asculte muzica pe fundal, in vreme ce folosesc telefonul pentru a trimite mesaje, a juca jocuri sau a naviga pe Internet. Operand in reteaua broadband a celor de la Sprint, M520 ofera acces la continuturi multimedia puse la dispozitie de catre operator. Printre acestea se numara si Sprint Navigation, cu aportul celor de la Telenav, care directoneaza soferii pas cu pas prin intermediul GPS-ului si a comenzilor audio/video.

Telefonul M520 poate fi folosit ca un modem si este dotat cu un slot microSD, cu suport pentru carduri de memorie de pana la 4GB. Memoria sa interna este de 18.5MB, iar pe lista de feature-uri a noului Samsung se afla si Blueooth Streo si o camera de 1.3 megapixeli cu zoom digital de 2x si suport penru inregistrare video. Display-ul handsetului este un TFT de 262.000 de culori cu rezolutie de 176 x 220 pixeli, in vreme ce bateria lui M520 este un Li-ion de 800 mAh care rezista 3.50 ore in mod convorbire si 157 de ore in standby. Samsung M520 va fi disponibil la toate reprezentantele Sprint la un pret de 49.99 dolari, impreuna cu un contract pe 2 ani.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×