OnePlus 2 primeşte o reducere permanentă de preţ, să fie vina publicului dezamagit?

1.785 ori
<b>OnePlus 2 primeşte o reducere permanentă de preţ, să fie vina publicului dezamagit?</b>Ştiţi probabil dacă aţi urmărit recenzia noastră pentru OnePlus 2 ca telefonul ne-a impresionat mult mai puţin dec&acirc;t predecesorul său, iar textura spatelui şi butonul Home cu lag au fost bile negre. Astfel, faptul că terminalul tocmai a...

Ştiţi probabil dacă aţi urmărit recenzia noastră pentru OnePlus 2 ca telefonul ne-a impresionat mult mai puţin decât predecesorul său, iar textura spatelui şi butonul Home cu lag au fost bile negre. Astfel, faptul că terminalul tocmai a fost ieftinit serios azi cumva nu ne miră.

Mai nou un OnePlus 2 costă de la 349 dolari/ 345 euro în sus, faţă de vechiul preţ de pornire de 389 dolari/399 euro. E vorba aici despre varianta de 64 GB a handsetului, disponibilă în SUA, Europa şi Marea Britanie, zone în care modelul de 16 GB nu se mai vinde. OnePlus 2 este ultimul flagship al companiei chineze şi vine cu un display IPS LCD de 5.5 inch, un procesor octa core Snapdragon 810, 4 GB RAM şi o cameră de 13 megapixeli care nu e chiar rea în condiţii low light.

La bord se afla o baterie de 3300 mAh şi trebuie menţionat că oricine a cumpărat un OnePlus 2 în ultimele 15 zile va primi banii înapoi în valoarea reducerii. Exista ca bonus si un capac spate StyleSwap gratuit sau unul pentru OnePlus X odată cu achiziţiile noi. Promotia vine cu ocazia lui Valentine's Day şi ne aşteptam la culori specifice pentru capace.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×