OnePlus 2 primeşte o reducere permanentă de preţ, să fie vina publicului dezamagit?

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.765 ori
<b>OnePlus 2 primeşte o reducere permanentă de preţ, să fie vina publicului dezamagit?</b>Ştiţi probabil dacă aţi urmărit recenzia noastră pentru OnePlus 2 ca telefonul ne-a impresionat mult mai puţin dec&acirc;t predecesorul său, iar textura spatelui şi butonul Home cu lag au fost bile negre. Astfel, faptul că terminalul tocmai a...

Ştiţi probabil dacă aţi urmărit recenzia noastră pentru OnePlus 2 ca telefonul ne-a impresionat mult mai puţin decât predecesorul său, iar textura spatelui şi butonul Home cu lag au fost bile negre. Astfel, faptul că terminalul tocmai a fost ieftinit serios azi cumva nu ne miră.

Mai nou un OnePlus 2 costă de la 349 dolari/ 345 euro în sus, faţă de vechiul preţ de pornire de 389 dolari/399 euro. E vorba aici despre varianta de 64 GB a handsetului, disponibilă în SUA, Europa şi Marea Britanie, zone în care modelul de 16 GB nu se mai vinde. OnePlus 2 este ultimul flagship al companiei chineze şi vine cu un display IPS LCD de 5.5 inch, un procesor octa core Snapdragon 810, 4 GB RAM şi o cameră de 13 megapixeli care nu e chiar rea în condiţii low light.

La bord se afla o baterie de 3300 mAh şi trebuie menţionat că oricine a cumpărat un OnePlus 2 în ultimele 15 zile va primi banii înapoi în valoarea reducerii. Exista ca bonus si un capac spate StyleSwap gratuit sau unul pentru OnePlus X odată cu achiziţiile noi. Promotia vine cu ocazia lui Valentine's Day şi ne aşteptam la culori specifice pentru capace.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×