Samsung Galaxy S7 Edge apare şi el într-o fotografie hands-on; Identitatea e confirmată de AnTuTu

2.159 ori
<b>Samsung Galaxy S7 Edge apare şi el într-o fotografie hands-on; Identitatea e confirmată de AnTuTu</b>După Samsung Galaxy S7, al cărui spate l-am văzut &icirc;ntr-o fotografie hands on cu puţină vreme &icirc;n urmă, e acum r&acirc;ndul lui Galaxy S7 Edge să ne onoreze cu prezenţa. Terminalul se dezvăluie tot printr-o imagine live, de această...

După Samsung Galaxy S7, al cărui spate l-am văzut într-o fotografie hands on cu puţină vreme în urmă, e acum rândul lui Galaxy S7 Edge să ne onoreze cu prezenţa. Terminalul se dezvăluie tot printr-o imagine live, de această dată prezentând zona să frontală.

Observăm muchiile curbate şi sasiul negru şi glossy, exact abordarea de nuanţă de pe Galaxy S7. Confirmând că e vorba de o fotografie reală, scorul de pe ecran şi numele de cod SM-G9350 se potrivesc la fix cu rezultatul listat de AnTuTu pentru acest model. Terminalul are un ecran Quad HD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 820 în această versiune şi 4 GB RAM.

Samsung Galaxy S7 Edge apare şi el într-o fotografie hands-on; Identitatea e confirmată de AnTuTu

De remarcat că deşi scorul pare impresionant, la 134.704 puncte, el îl depăşeşte doar cu aproximativ 10.000 de puncte pe Apple A9, care e destul de vechiut, datând din toamnă trecută. Nu putem spune că Galaxy S7 Edge arată foarte diferit de Galaxy S6 Edge, dar ne aşteptam la acest lucru şi după ultimele scăpări.

Mulțumim lui Drajneanu Gelu pentu pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×