Pentru suma de 1.599 lei phablet-ul LeEco Le Max 2 aduce 6 GB RAM, 128 GB de stocare și procesor Snapdragon 820; disponibil în oferta iHunt.ro!

7.439 ori
<b>Pentru suma de 1.599 lei phablet-ul LeEco Le Max 2 aduce 6 GB RAM, 128 GB de stocare și procesor Snapdragon 820; disponibil în oferta iHunt.ro!</b>Retailerul iHunt.ro are în această perioadă o serie de reduceri foarte interesante, iar nouă ne-a atras atenția modelul LeEco Le Max 2, un phablet de 5.7 inch ce vine echipat cu 6 GB memorie RAM, cu 128 GB spațiu intern de stocare și cu un procesor SD820

În aceste zile cei de la iHunt.ro au o serie de reduceri foarte atractive pentru telefoanele din stoc, unul dintre acestea fiind și phablet-ul LeEco Le MAX 2 care poate fi achiziționat pentru suma de numai 1.599 lei. Dacă în mod normal având acest buget putem achiziționa un terminal de categorie mid-range, iată că în cazul produsului de față beneficiem de dotări high-end cu adevărat surprinzătoare.

LeEco Le MAX 2

Deși este prezent pe piață de ceva timp, phablet-ul LeEco Le Max 2 încă se ține bine, el sosind cu display Quad HD de 5.7 inch, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și cu 6 GB memorie RAM pentru ca multitasking-ul să nu pună deloc probleme chiar și la rularea celor mai solicitante aplicații. Avem 128 GB de stocare flash pe această variantă și o cameră selfie de 8 megapixeli.

Pe lista de dotări mai avem și o cameră foto principală de 20 megapixeli cu senzor Sony IMX230 ce poate filma la rezoluție 4K Ultra HD, o baterie de 3100 mAh și un scanner de amprente. Dacă vă amintiți și noi am testat acest smartphone în toamna anului trecut, moment în care prețul afișat de iHunt era de 2.450 lei. Scăderea prețului de la acel moment și până acum este suprinzătoare și ținând cont de dotările aduse la pachet, oferta este chiar foarte bună.

Îl găsiți la suma de 1.599 lei pe iHunt.ro, retailer ce propune și alte reduceri aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×