Meizu ar urma să le ofere celor de la Nokia tehnologiile mBack și Flyme (Zvon)

1.060 ori
<b>Meizu ar urma să le ofere celor de la Nokia tehnologiile mBack și Flyme (Zvon)</b>Recent am aflat despre un posibil eveniment Nokia-Meizu acoperit de mister, eveniment programat pentru luna viitoare și despre care aflăm mai multe astăzi. Se pare că această conferință are de-a face cu anunțul colaborării dintre cele două părți, Meizu

Chiar ieri aflam faptul că Nokia pregătește un eveniment de presă împreună cu firma asiatică Meizu pentru luna iunie a acestui an, eveniment învăluit de mister la prima strigare. Astăzi aflăm totuși pe seama unui zvon faptul că această conferință va marca colaborarea dintre cele două părți, cu mențiunea că Meizu ar urma să le ofere celor de la Nokia acces la tehnologia mBack și totodată la interfața Flyme.

Nokia 6 flyme

Într-una dintre imaginile prezentate aici îl vedem pe Nokia 6 la bord cu Flyme OS, versiunea software personalizată de către Meizu și aplicată peste Androidul stock. Aceste modele de Nokia ar putea sosi pe piața chineză cu OS-ul personalizat de Meizu și referitor la tehnologia mBack, aceasta este asociată butonului home și permite utilizatorului să navigheze rapid printre aplicațiile deschise în background.

Nu ar fi exclus ca mai toate modelele actuale și viitoare Nokia să sosească pe piața chineză cu Flyme OS și cu funcționalitatea adusă de către tehnologia mBack. Aflăm mai multe foarte curând!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×