Reducerile UTOK de Black Friday, încep astăzi la ora 00:00; iată o listă a produselor din campanie

1.006 ori
<b>Reducerile UTOK de Black Friday, încep astăzi la ora 00:00; iată o listă a produselor din campanie</b>Ne-au mai rămas c&acirc;teva ore pentru a ne decide ce dorim să achiziționăm cu ocazia Black Friday, ofertă care se anunță a fi una foarte variată. Și UTOK ne-a pregătit reduceri &icirc;n perioada 20 - 22 noiembrie, reduceri ce vor fi afișate...

Ne-au mai rămas câteva ore pentru a ne decide ce dorim să achiziționăm cu ocazia Black Friday, ofertă care se anunță a fi una foarte variată. Și UTOK ne-a pregătit reduceri în perioada 20 - 22 noiembrie, reduceri ce vor fi afișate pe site-ul utok.ro chiar de astăzi, începând cu orele 00:00.

Aflăm că reducerile sunt în valoare de până la 50%, fiind aplicate la televizoare, smartphone-uri, tablete și accesorii. Tabletele UTOK iQ700 și iQ1000, cu procesoare Intel, pot fi achiziționate la jumătate de preț, în timp ce modelele cu suport 3G vor beneficia de o reducere de până la 37%.

Iată cum sună oferta pregătită de UTOK:

  • Televizor HD 80 inch U32HD2 - 699 lei
  • UTOK Fury - 599 lei
  • UOK Dorel 4 - 969 lei
  • UTOK 500Q HD Deluxe Edition - 399 lei

Toate aceste produse vor putea fi achiziționate începând din această seară de la ora 00:00, de pe utok.ro. Vă puteți crea un cont de utilizator pe site de aici.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×