Reducerile UTOK de Black Friday, încep astăzi la ora 00:00; iată o listă a produselor din campanie

1.028 ori
<b>Reducerile UTOK de Black Friday, încep astăzi la ora 00:00; iată o listă a produselor din campanie</b>Ne-au mai rămas c&acirc;teva ore pentru a ne decide ce dorim să achiziționăm cu ocazia Black Friday, ofertă care se anunță a fi una foarte variată. Și UTOK ne-a pregătit reduceri &icirc;n perioada 20 - 22 noiembrie, reduceri ce vor fi afișate...

Ne-au mai rămas câteva ore pentru a ne decide ce dorim să achiziționăm cu ocazia Black Friday, ofertă care se anunță a fi una foarte variată. Și UTOK ne-a pregătit reduceri în perioada 20 - 22 noiembrie, reduceri ce vor fi afișate pe site-ul utok.ro chiar de astăzi, începând cu orele 00:00.

Aflăm că reducerile sunt în valoare de până la 50%, fiind aplicate la televizoare, smartphone-uri, tablete și accesorii. Tabletele UTOK iQ700 și iQ1000, cu procesoare Intel, pot fi achiziționate la jumătate de preț, în timp ce modelele cu suport 3G vor beneficia de o reducere de până la 37%.

Iată cum sună oferta pregătită de UTOK:

  • Televizor HD 80 inch U32HD2 - 699 lei
  • UTOK Fury - 599 lei
  • UOK Dorel 4 - 969 lei
  • UTOK 500Q HD Deluxe Edition - 399 lei

Toate aceste produse vor putea fi achiziționate începând din această seară de la ora 00:00, de pe utok.ro. Vă puteți crea un cont de utilizator pe site de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×