Huawei Mate 8 fotografiat sub camuflaj industrial, are o cameră care ne intrigă în continuare

778 ori
<b>Huawei Mate 8 fotografiat sub camuflaj industrial, are o cameră care ne intrigă în continuare</b>Huawei Mate 8 a apărut at&acirc;t de des &icirc;n fotografii şi randari &icirc;nc&acirc;t ai crede că e deja lansat. Terminalul care va inaugura chipsetul Kirin 950 are parte de o nouă scăpare astăzi, sub forma a c&acirc;teva fotografii hands on....

Huawei Mate 8 a apărut atât de des în fotografii şi randari încât ai crede că e deja lansat. Terminalul care va inaugura chipsetul Kirin 950 are parte de o nouă scăpare astăzi, sub forma a câteva fotografii hands on.

Ele dezvăluie handsetul cu camuflaj din păcate, cu o husă speciala care îi ascunde designul. Se remarcă totuşi scannerul de amprente şi camera, care are un design inedit, în ideea că mecanismul lentilei nu se vede foarte clar şi are o porţiune cu look metalic în jurul său. Ştim deja că spatele lui Mate 8 va semăna cu cel al lui Mate S şi în bună tradiţie Huawei vom primi tot un ecran Full HD aici.

Huawei Mate 8 fotografiat sub camuflaj industrial, are o cameră care ne intriga în continuare

Ca noutăţi faţă de ce ştiam deja, aflăm că acest model va aduce şi suport VoLTE şi va costa peste 548 dolari. Alte dotări includ 3 sau 4 GB RAM, 32 sau 64 GB stocare, o cameră de 20 MP în spate şi una frontală de 8 MP. Se pare că telefonul va debuta direct cu Android 6.0 Marshmallow.

Huawei Mate 8

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×