Nexus 6 ar fi trebui să sosească cu scanner de amprente, dar s-a renunțat la acesta În ultima clipă

991 ori
<b>Nexus 6 ar fi trebui să sosească cu scanner de amprente, dar s-a renunțat la acesta În ultima clipă</b>Nexus 6 a fost unul dintre ultimele terminale testate la Mobilissimo.ro în 2014 și nu pot să zic că ne-a impresionat în mod deosebit, deși avea o captură foto nocturnă destul de bună. Aparent, pe ultima sută de metri s-a renunțat la o funcție...

Nexus 6 a fost unul dintre ultimele terminale testate la Mobilissimo.ro în 2014 și nu pot să zic că ne-a impresionat în mod deosebit, deși avea o captură foto nocturnă destul de bună. Aparent, pe ultima sută de metri s-a renunțat la o funcție care ar fi debutat în cadrul seriei Nexus pe acest model.

E vorba de un scanner de amprente, care în planurile inițiale figura pe Nexus 6. Documente, schițe și alte surse oficiale par a indica prezența acestei dotări la bordul terminalului și decizia de ultim moment de a renunța la ea. Fostul CEO Motorola, Dennis Woodman a recunoscut că s-a renunțat la scanner pentru că el nu se ridică la înălțimea celor de pe modelele rivale.

Se pare că Apple ar avea contract cu cel mai bun furnizor, deci întreaga industrie trebuia să apeleze la o firmă ce nu ajunsese încă la nivelul tehnologic al primei firme dorite. Inițial Google și Motorola luau în calcul utilizarea unui scanner pe bază de swipe ca pe modelele Samsung Galaxy și nu unul touch că pe iPhone și iPad. Să fi monopolizat Apple chiar atât de mult segmentul?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×