Smartphone-ul Allview A7 Lite costă acum doar 349 lei la eMAG.ro; model entry-level cu Lollipop la bord

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 771 ori
<b>Smartphone-ul Allview A7 Lite costă acum doar 349 lei la eMAG.ro; model entry-level cu Lollipop la bord</b>Pe l&acirc;ngă modelele mid-range și high-end regăsite &icirc;n oferta celor de la eMAG.ro, avem totodată și smartphone-uri accesibile pentru cei cu buget restr&acirc;ns, cum este Allview A7 Lite. Acesta ne oferă specificații decente și asta...

Pe lângă modelele mid-range și high-end regăsite în oferta celor de la eMAG.ro, avem totodată și smartphone-uri accesibile pentru cei cu buget restrâns, cum este Allview A7 Lite. Acesta ne oferă specificații decente și asta pentru un preț de doar 349 lei, fiind inclus și un acumulator extern odată cu achiziția sa.

Dotările sale principale sunt reprezentate de către display-ul de 5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, de camera foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și de către slotul microSD ce acceptă carduri de până la 128 GB. Primim 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și Android 5.1 Lollipop ca sistem de operare.

Smartphone-ul Allview A7 Lite costă acum doar 349 lei la eMAG.ro; model entry-level cu Lollipop la bord

Pe partea de conectivitate ni se pune la dispoziție 3G, suport dual-SIM, A-GPS, Bluetooth 4.0 și desigur Wi-Fi 802.11 b/g/n. Totodată, primim la interior și o baterie de 2100 mAh ce ar trebui să facă față unei zile de utilizare. Îl puteți comanda de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×