O posibilă fotografie a lui iPhone 7 Plus oferă detalii despre integrarea camerei duale în spate şi un Smart Connector

1.580 ori
<b>O posibilă fotografie a lui iPhone 7 Plus oferă detalii despre integrarea camerei duale în spate şi un Smart Connector</b>Zilele trecute vedeam un posibil modul de cameră duală&nbsp;pentru iPhone 7 Plus şi azi avem o fotografie cu &icirc;ntreg terminalul, cu provenienţa din China. Putem vedea astfel metoda prin care e integrată camera duala şi aparent descoperim şi un...

Zilele trecute vedeam un posibil modul de cameră duală pentru iPhone 7 Plus şi azi avem o fotografie cu întreg terminalul, cu provenienţa din China. Putem vedea astfel metoda prin care e integrată camera duala şi aparent descoperim şi un Smart Connector la bord.

Handsetul optează pentru o zonă a camerei de formă ovală, în care sunt integraţi ambii senzori foto, în spatele unei protecţii din sticlă. Blitzul şi microfonul se afla separat, lângă. Încă nu e clar dacă şi iPhone 7 şi iPhone 7 Plus vor avea camere duale, sau doar modelul mai mare, dar între timp au apărut şi randari bazate pe aceste scăpări.

 O posibilă fotografie a lui iPhone 7 Plus oferă detalii despre integrarea camerei duale în spate şi un Smart Connector

Decupajele antenelor au fost mutate în zona superioară şi inferioară pe părţile laterale şi se observă şi 3 puncte în spatele lui iPhone 7 Plus, în porţiunea inferioară. Ele par a fi de la un Smart Connector, dotare care a debutat odată cu iPad Pro şi care permite transmiterea de date şi energie în acelaşi timp. Între timp va dispărea jackul audio şi vor fi implementate două difuzoare jos.

 O posibilă fotografie a lui iPhone 7 Plus oferă detalii despre integrarea camerei duale în spate şi un Smart Connector

Cei de la Feld & Volk, care au realizat randarile afima ca şi iPhone 7 şi 7 Plus vor avea camere duale şi oferă extra detalii printr-o serie de imagini proprii, bazate pe scăpări. Ei cred că iPhone 7 va avea 6.1 mm în grosime, fără zona protuberantă a camerei. Vi se par realiste aceste teorii?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×