Nurugo Micro este un microscop cu mărire 400x pentru smartphone-uri, finanţat generos pe Kickstarter

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.789 ori
<b>Nurugo Micro este un microscop cu mărire 400x pentru smartphone-uri, finanţat generos pe Kickstarter</b>Ora de biologie şi chimie e pe cale să devină mai interesantă, dacă &icirc;ţi aduci propriul microscop şi mai ales dacă e conectat la smartphone. Nurugo Micro e un microscop 400x pentru smartphone-uri, un device finanţat pe Kickstarter&nbsp;şi...

Ora de biologie şi chimie e pe cale să devină mai interesantă, dacă îţi aduci propriul microscop şi mai ales dacă e conectat la smartphone. Nurugo Micro e un microscop 400x pentru smartphone-uri, un device finanţat pe Kickstarter şi care pare a avea succes până acum.

Cu 10 zile de crowdfunding rămase, proiectul a ajuns la 158.000 de dolari, de 3 ori mai mult decât ţinta iniţială. Gadgetul în sine este un mic ataşament care se aplică peste lentila camerei telefonului şi îl transformă în microscop. Astfel, veţi putea vedea pe telefon detalii la nivel microscopic, inclusiv microorganisme de tot soiul.

Accesoriul e mic şi compact şi are avantajul că nu necesită alimentare în plus, fiind constituit strict din elemente optice şi atât. Ataşarea se face pe baza unui clip şi mai primim şi un inel cu LED-uri ce iluminează subiectul mărit şi un mecanism manual de ajustare a focalizării. Un Nurugo Micro costă 39 de dolari, iar livrările încep din luna mai.

Produsul cântăreşte doar 3.89 grame, e compatibil cu orice telefon şi măsoară doar 0.5 cm în grosime. În funcţie de smartphone, el oferă mărire de la 18x la 400x.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×