Codul sursă din iOS ar confirma lipsa de jack audio pe viitoarele modele iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 964 ori
<b>Codul sursă din iOS ar confirma lipsa de jack audio pe viitoarele modele iPhone</b>Unul dintre zvonurile care se repetă &icirc;n mod insistent legat de iPhone 7 este că terminalului &icirc;i va lipsi jackul audio. Aceasta mutare are mai multe motive, precum izolarea mai bună la contactul cu apa şi scăderea grosimii handsetului. Azi...

Unul dintre zvonurile care se repetă în mod insistent legat de iPhone 7 este că terminalului îi va lipsi jackul audio. Aceasta mutare are mai multe motive, precum izolarea mai bună la contactul cu apa şi scăderea grosimii handsetului. Azi avem o dovadă în plus că Apple va adopta un astfel de design.

Se pare că există referinţe în codul sursă iOS cu privire la lipsa jackului audio. Dezvoltatorul @kyoufujibaya a descoperit un string în care este scris "Headphones.have.%input.NO", codul aflandu-se în varianta beta de iOS 9.3. Această linie de cod e folosită pentru a verifica dacă sunt conectate sau deconectate difuzoare externe.

Alte "săpături" în codul lui iOS 9.3 au dezvăluit un potenţial suport pentru tehnologia Li-Fi, ce aduce viteze de transfer wireless de până la 100 de ori mai mari decât pe WiFi. Încă nu e clar dacă vom vedea aceste dotări pe iPhone 7, dar totul se aliniază perfect şi cu sosirea unei noi generaţii de headset Apple wireless, util în lipsa jackului audio.

Sau poate căştile cu fir se vor conecta la portul Lightning.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×