Telefon de lux anul trecut, telefon normal anul acesta: BlackBerry Porsche Design P’9982 îşi scade preţul de 4 ori într-un an!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.260 ori
<b>Telefon de lux anul trecut, telefon normal anul acesta: BlackBerry Porsche Design P’9982 îşi scade preţul de 4 ori într-un an!</b>De obicei telefoanele de lux nu cunosc conceptul de Black Friday, reduceri sau oferte speciale, dar iată că azi am găsit o excepţie. BlackBerry Porsche Design P&#39;9982 ajungea &icirc;n Rom&acirc;nia &icirc;n 2014, cost&acirc;nd undeva la 9.000 lei,...

De obicei telefoanele de lux nu cunosc conceptul de Black Friday, reduceri sau oferte speciale, dar iată că azi am găsit o excepţie. BlackBerry Porsche Design P'9982 ajungea în România în 2014, costând undeva la 9.000 lei, iar acum costă doar 2.198 lei.

Asta înseamnă că preţul e de mai bine de 4 ori mai mic decât era cu un an în urmă, ceea ce sună fantastic. E drept că handsetul nu are dotări foarte impresionante, dar rămâne un produs de lux. El sosea cu BlackBerry OS 10.2 la bord, 64 GB stocare, un ecran de 4.2 inch, cu rezoluţie de 1280 x 768 pixeli şi o cameră de 8 megapixeli în spate.

Telefon de lux anul trecut, telefon normal anul acesta: BlackBerry Porsche Design P’998s îşi scade preţul de 4 ori într-un an

La interior se află 2 GB RAM şi un procesor Snapdragon S4 Pro, dar şi o baterie de 1800 mAh. Telefonul e fabricat din oţel inoxidabil premium, cu finisaj satinat şi împodobit cu piele italiană în zona din spate. Terminalul se remarcă şi prin portul HDMI, dotare pe care nu o vedem prea des printre smartphone-urile de azi. Găsiţi prin Compari.ro o listă de retaileri care îl vând la acest preţ redus.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×