Top 10 telefoane low-end recomandate pentru Black Friday 2014

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 3.238 ori
<b>Top 10 telefoane low-end recomandate pentru Black Friday 2014</b>Apropiindu-ne cu pași repezi de 21 noiembrie, zi în care mai toate magazinele mari din România vor da startul reducerilor de Black Friday, ne-am hotărât să vă prezentăm pe parcursul a câteva zile o serie de topuri ce cuprind recomandări pentru...

Apropiindu-ne cu pași repezi de 21 noiembrie, zi în care mai toate magazinele mari din România vor da startul reducerilor de Black Friday, ne-am hotărât să vă prezentăm pe parcursul a câteva zile o serie de topuri ce cuprind recomandări pentru cumpărături de smartphone-uri și tablete. Astfel, vom alcătui nici mai mult, nici mai puțin de 6 topuri pentru tablete și telefoane din categoriile low-end, mid-range și high-end.

Primul top pe care îl vom prezenta astăzi conține 10 smartphone-uri de buget cu prețuri de până în 700 lei, sumă pentru care puteți cumpăra un terminal foarte atractiv. Aflați că terminalele de mai jos sunt listate aleator, și faptul că prețul acestora poate scădea destul de mult odată ce vor fi aplicate reducerile.

  1. Nokia Lumia 520

După cum bine știm, Nokia Lumia 520 reprezintă imaginea de marcă a companiei finlandeze, terminal ce s-a vândut în milioane de unități, și care încă mai este prezent în preferințele utilizatorilor. Acest device a fost testat acum o bună perioadă de timp și în redacția Mobilissimo, recenzia sa fiind disponibilă chiar aici. Cel mai mic preț - 399 lei prin intermediul eMAG.ro.

Magazine:evoMAG.ro - MarketOnline.ro - CEL.ro - SensoDays.ro - eMAG.ro

  1. Motorola Moto E

Motorola Moto E

Un alt device foarte atractiv ce a reușit să aducă dotări foarte atractive la un preț mic este și Motorola Moto E, terminal ce dispune de un display qHD de 4.3 inch, un procesor dual-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și o cameră foto de 5 megapixeli. De asemenea, acesta va primi în curând și update-ul la Android 5.0 Lollipop. Cel mai mic preț - 490 lei prin MarketOnline.ro.

Magazine:eMAG.ro - MarketOnline.ro - evoMAG.ro - Cel.ro

  1. Lenovo A328

Lenovo A328

în cazul în care vă aflați în căutarea unui terminal dual-SIM cu dimensiuni compacte, în acest caz fiind vorba despre un device cu display de 4.5 inch, atunci ați putea arunca o privire și asupra lui Lenovo A328. Acesta oferă un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și o cameră foto de 5 megapixeli. Cel mai mic preț - 498 lei prin MarketOnline.ro.

Magazine:eMAG.ro - MarketOnline.ro - evoMAG.ro - Cel.ro

  1. Sony Xperia M

Sony Xperia M

Deși a primit de curând un succesor, Sony Xperia M încă este un terminal foarte bun pentru categoria de preț în care se află, printre dotările acestuia regăsindu-se un display TFT de 4 inch, un procesor dual-core de 1 GHz, 1 GB memorie RAM, o cameră foto de 5 megapixeli cu bliț LED și o baterie de 1750 mAh. Cel mai mic preț - 549 lei prin intermediul eMAG.ro.

Magazine:ClickShop.ro - QuickMobile.ro - eMAG.ro - evoMAG.ro - Altex.ro - Cel.ro

  1. Evolio Neos

Evolio Neos

De asemenea, și Evolio Neos se poate dovedi a fi o achiziție foarte bună, terminalul sosind recent și la noi în teste, primele impresii despre acesta fiind unele foarte bune mai ales la capitolul ecran și redare audio unde telefonul excelează. Prețul actual al telefonului este de doar 529 lei prin evolioshop.com, existând posibilitatea ca de Black Friday să îl vedem și sub pragul de 500 lei.

Magazine:eMAG.ro - Altex.ro - Cel.ro

  1. Allview V1 Viper i

Allview V1 Viper i

Un smartphone colorat ce poate fi un cadou foarte bun pentru un adolescent este și Allview V1 Viper I, terminal cu display IPS de 4.7 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Cel mai mic preț - 619 lei prin intermediul eMAG.ro

Magazine:eMAG.ro - MarketOnline.ro - evoMAG.ro - Altex.ro - Cel.ro

  1. Xiaomi Redmi 1s

De asemenea, și Xiaomi Redmi 1s este un terminal de pus pe lista de cumpărături, acesta reușind să ofere specificații foarte bune la un preț de terminal low-end. Printre dotările sale regăsim un display HD IPS de 4.7 inch, un procesor quad-core de 1.6 GHz, 1 GB memorie RAM, conectivitate 3G și o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED. Cel mai mic preț - 599 lei prin intermediul eMAG.ro.

Magazine:QuickMobile.ro - eMAG.ro - MarketOnline.ro - Cel.ro

  1. LG L Fino

LG L Fino

LG L Fino este la rândul său un device foarte interesant, mai ales prin prisma faptului că acesta aduce la pachet conectivitate 4G LTE, funcție pe care nu o prea găsim în rândul terminalelor mai sus listate. Acesta dispune de un display IPS de 4.5 inch, un procesor quad-core Snapdragon de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED. Cel mai mic preț - 599 lei prin intermediul Cel.ro.

Magazine:eMAG.ro - Cel.ro

  1. Sony Xperia E3

Sony Xperia E3

Un device recent ajuns pe piața din România este și Sony Xperia E3, terminal lansat la începutul lunii septembrie în cadrul târgului IFA 2014. Printre specificațiile lui Xperia E3 regăsim un display IPS de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Cel mai mic preț - 639 lei prin evoMAG.ro.

Magazine:QuickMobile.ro - eMAG.ro - MarketOnline.ro - evoMAG.ro - Cel.ro - Altex.ro

  1. Lenovo A536

Lenovo A536

Ultimul device prezent în cadrul acestui top aleator este Lenovo A536, device dual-SIM ce oferă un display de mari dimensiuni, mai precis un panou de 5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală de 2 megapixeli. Cel mai mic preț - 589 lei prin evoMAG.ro.

Magazine:eMAG.ro - MarketOnline.ro - evoMAG.ro - Cel.ro

Pentru a afla detalii despre mai multe reduceri atractive, vă așteptăm pe Mobilissimo.ro în cadrul sesiunii speciale de live blogging Black Friday ce se va desfășura începând cu 21 noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×