Cortana ar putea sosi pe iOS și Android pe viitor

775 ori
<b>Cortana ar putea sosi pe iOS și Android pe viitor</b>De vreme ce HERE Maps a sosit pe Android, de ce nu ar putea o altă soluție pe care o asociem lui Windows Phone să ajungă și pe Android, dar și pe iOS? E vorba despre asistentul virtual Cortana, care a dovedit în ultimele luni că e mai mult decât...

De vreme ce HERE Maps a sosit pe Android, de ce nu ar putea o altă soluție pe care o asociem lui Windows Phone să ajungă și pe Android, dar și pe iOS? E vorba despre asistentul virtual Cortana, care a dovedit în ultimele luni că e mai mult decât un rival pentru Siri și Google Now.

Cu un record de peste 10 meciuri prezise la fix la Cupa Mondială, Cortana se remarcă și prin rezultate servite rapid, o cantitate impresionantă de replici conversaționale și... mult umor. Dacă veți arunca o privire peste Bing veți observa că și rezultatele sale au evoluat foarte mult, deci acesta e secretul din spatele lui Cortana. Un oficial Microsoft ar fi declarat că pe viitor Cortana ar putea sosi și pe alte platforme în cadrul unui interviu recent.

în ultimele luni am văzut și Office ajungând pe Android ca preview, dar și pe iOS, beneficiind de o interfață touch excelent adaptată chiar înainte să primim un Office axat pe touch pentru Windows 8.1 și 10. Pe viitor suntem siguri că vom asista la migrația lui Cortana către Windows și dacă pe Android acest asistent va fi binevenit, ceva îmi spune că pe iOS el nu va fi primit cu brațele deschise. Deja Siri a devenit un simbol pentru Apple și își face treaba excelent, dar dacă Apple a fost destul de deschisă încât să primească Google Maps în App Store, orice e posibil.

în ciuda laudelor aduse lui Cortana, sistemul mai are până ce va fi la fel de bine integrat în programul zilnic al utilizatorului precum Google Now, soluția Microsoft neavând aceiași algoritmi de predicție a comportamentului utilizatorului pe care îi are Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×