UTOK dă startul unei noi campanii promoționale; 48 ore de reduceri pentru cele mai atractive produse din portofoliu

Autor:  | Publicat în:  UTOK 926 ori
<b>UTOK dă startul unei noi campanii promoționale; 48 ore de reduceri pentru cele mai atractive produse din portofoliu</b>Cei de la UTOK ne-au obișnuit &icirc;n ultimul timp cu oferte promoționale foarte interesante, campanii ce ne aduc reduceri la mai toate produsele comercializate pe platforma utok.ro. De astăzi de la ora 10:00, UTOK vine cu o campanie similară...

Cei de la UTOK ne-au obișnuit în ultimul timp cu oferte promoționale foarte interesante, campanii ce ne aduc reduceri la mai toate produsele comercializate pe platforma utok.ro. De astăzi de la ora 10:00, UTOK vine cu o campanie similară în care smartphone-urile, tabletele și televizoarele au prețuri atractive timp de 48 ore.

Printre smartphone-urile vândute se află și modelul UTOK D35, cel mai accesibil device din gamă totodată. Acesta vine cu display de 3.5 inch, procesor dual-core 1.0 GHz, 4 GB de stocare + slot microSD și cameră foto principală de 5 megapixeli. De astăzi și până sâmbătă la ora 9:50 puteți achiziționa acest produs pentru suma de 149 lei.

Și tableta Hello 10Q Plus este un terminal numai bun de luat în calcul prin prisma prețului și a dotărilor tehnice. Avem la dispoziție un display de 10.1 inch, un procesor quad-core de 1.3 GHz, GPS, Bluetooth WiFi, dar și suport 3G cu funcția dual-SIM. Prețul tabletei va de 399 lei în perioada mai sus menționată.

Nu în ultimul rând, puteți achiziționa televizorul UTOK U24HD3 pentru un preț de doar 499.99 lei începând de astăzi. Ca dotări primim un panou LED de 61 cm, un slot CI+, și tunere digitale încorporate. Acesta, dar și produsele mai sus prezentate pot fi găsite pe site-ul utok.ro până sâmbătă la ora 9:59.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×