Vânzări uriașe de Black Friday, la pachet cu picări de site-uri la eMAG și rivali

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.210 ori
<b>Vânzări uriașe de Black Friday, la pachet cu picări de site-uri la eMAG și rivali</b>După ce v-am arătat aici un tabel comparativ cu prețurile produselor de pe eMag, înainte și după reducerile din Black Friday, a venit și momentul primelor rezultate. Astfel, după ce la ora 05:00 a zilei de 25 noiembrie a început vânzarea cu...

După ce v-am arătat aici un tabel comparativ cu prețurile produselor de pe eMag, înainte și după reducerile din Black Friday, a venit și momentul primelor rezultate. Astfel, după ce la ora 05:00 a zilei de 25 noiembrie a început vânzarea cu preț redus, deja la ora 10 rezultatele erau spectaculoase.

Printre altele eMag a înregistrat 400.000 de vizitatori unici în intervalul de 5 ore, adică aproximativ 2% din populația României. 34.000 de produse au fost comandate, dintre care 28.000 dintre cele oferite în promoția Black Friday, iar valoarea totală a comenzilor până la ora 10 atingea 4 milioane de euro. Evident, această suprasolicitare și-a lăsat amprenta asupra site-ului eMag, care a fost picat mai toată ziua.

Promoții Black Friday găsiți și pe evoMAG și s-a încercat și o tentativă pe PC Garage, aseară la ora 00:00, dar site-ul a fost picat des, iar prețurile au fost jalnice. în ce primește eMag, se promite suplimentarea cantităților de device-uri, pentru a ajunge la tot utilizatorii și ni se reamintește că orice alt produs în afară promotiiole speciale are azi 10% discount pe loc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×