Nokia 700 unboxing - Symbian Belle scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.084 ori
<b>Nokia 700 unboxing - Symbian Belle scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)</b>Nokia 700 este un telefon pe care îl vedem peste tot în aceste zile, pe postere din oraș, în reclame la TV și multe alte locuri... Ei bine, acum îl vedeți și la Mobilissimo.ro, scos din cutie astăzi și oferit în teste de către cei de la...

Nokia 700 este un telefon pe care îl vedem peste tot în aceste zile, pe postere din oraș, în reclame la TV și multe alte locuri... Ei bine, acum îl vedeți și la Mobilissimo.ro, scos din cutie astăzi și oferit în teste de către cei de la evoMAG.ro.

Telefonul este unul adresat "tânărului om de afaceri" și este printre cele mai mici smartphone-uri din lume la capitolul dimensiuni. în plus, Nokia 700 este printre primele modele cu Symbian Belle și primul cu acest OS care poposește la Mobilissimo.ro. în ce privește unboxingul, terminalul vine cu obișnuita cutie albastră de la Nokia, în care găsim încărcătorul, un cablu microUSB, manualele și o pereche de căști.

Handsetul este cu adevărat mic ca dimensiuni, dar și destul de comod, chiar și pentru un utilizator obișnuit cu giganții Android. Symbian Belle are în sfârșit un suflu modern în interfața sa și există șanse mari ca Nokia să fi dat lovitura de această dată, mai ales că telefonul costa în jur de 1.250 de lei.

Nokia 700 scos din cutie:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×