HTC pierde un proces cu Apple, renunța la o achiziție importantă și anunță venituri viitoare reduse

1.192 ori
<b>HTC pierde un proces cu Apple, renunța la o achiziție importantă și anunță venituri viitoare reduse</b>Deși în ultimele luni HTC părea a fi pe val, compania taiwaneză nu o mai duce chiar atât de bine, tocmai înregistrând o înfrângere în fața celor de la Apple și oferind prognoze rezervate cu privire la viitoarele profituri ale companiei....

Deși în ultimele luni HTC părea a fi pe val, compania taiwaneză nu o mai duce chiar atât de bine, tocmai înregistrând o înfrângere în fața celor de la Apple și oferind prognoze rezervate cu privire la viitoarele profituri ale companiei. Aflați că HTC plănuia să cumpere S3 Graphics, asta după ce a dat în judecată Apple, pentru încălcarea tehnologiilor acestei firme.

Ei bine, acum că procesul a fost pierdut, interesul HTC pentru S3 Graphics a dispărut, iar tranzacția de 300 de milioane de dolari va fi reevaluata, deci cel mai probabil anulată. Practic, taiwanezii s-au folosit de o companie pentru a da creatorul iPhone în judecată, promițând să o cumpere pe bani grei și când nu a ieșit pasența, târgul a picat. Urât mod de a face afaceri, nu-i așa?

în altă ordine de idei, HTC a anunțat că din cauza problemelor economiei globale și a competiției crescânde estimează că în trimestrul 4 al acestui an va avea profituri mai mici decât anticipase în prealabil. Nivelul veniturilor anunțate pentru viitor este similar cu cel al trimestrului 4 de anul trecut, iar deocamdată așteptam următoarea mutare a acestui producător de smartphone-uri, care se pare că ne-ar pregăti atât o tabletă, cât și un telefon quad core.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×