"iPhone Pro" ar putea totuşi sosi la toamnă, dar stocurile vor fi limitate, conform JPMorgan

1.175 ori
<b>"iPhone Pro" ar putea totuşi sosi la toamnă, dar stocurile vor fi limitate, conform JPMorgan</b>Analiştii, economiştii şi bancherii de la JPMorgan au câteva predicţii importante cu privire la aşa numitul "iPhone Pro", cunoscut şi ca iPhone 8. Aceştia se aşteaptă ca terminalul să sosească totuşi la timp, în ciuda zvonurilor care îl plasau cel devreme

Analiştii, economiştii şi bancherii de la JPMorgan au câteva predicţii importante cu privire la aşa numitul "iPhone Pro", cunoscut şi ca iPhone 8. Aceştia se aşteaptă ca terminalul să sosească totuşi la timp, în ciuda zvonurilor care îl plasau cel devreme în noiembrie şi cel târziu în 2018.

Dacă o sosire la timp înseamnă un device cu funcţii lipsă, mai înseamnă şi o cantitate foarte limitată a sa, considera specialiştii. Aceştia mai declară şi că se aşteaptă la un preţ peste 1100 de dolari pentru nou venit, probabil pentru a concura cu acel Galaxy Note 8 proaspăt de 1000 de euro. JPMorgan subliniază că nu considera că iPhone 8 va întârzia.

Alte surse de pe Wall Street menţionaseră luna octombrie pentru debut, sau chiar decembrie, din cauza unor probleme legate de scannerul de amprente, încărcarea wireless şi altele de gen. Recent Apple a fost nevoită să cumpere echipament de producţie pentru a realiza anumite componente, după ce parteneri ai săi s-au retras brusc din proiect.

Motivul vehiculat pentru preţul mai mare al terminalului ar fi costul mai ridicat de producţie. Cred sincer că până la final de vară nu vom avea date concrete despre debutul lui iPhone 8 şi lansarea comercială.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×