Apple iWatch 2 vine cu un display curbat fără margini și o curea interschimbabilă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 1.117 ori
<b>Apple iWatch 2 vine cu un display curbat fără margini și o curea interschimbabilă (Video)</b>Unul dintre cei mai activi designeri de concepte din ultima vreme este Jermaine Smit, creatorul conceptului de ceas Apple iWatch 2, pe care îl puteți vedea mai jos. Rețineți că acest model este atât de diferit de alte smartwatch-uri, încât a fost...

Unul dintre cei mai activi designeri de concepte din ultima vreme este Jermaine Smit, creatorul conceptului de ceas Apple iWatch 2, pe care îl puteți vedea mai jos. Rețineți că acest model este atât de diferit de alte smartwatch-uri, încât a fost nevoie ca el să fie branduit iWatch 2.

Terminalul are un display curbat fără margini și o curea care se poate înlocui cu numeroase alte versiuni. Ea se atașează prin 4 clipsuri la corpul ceasului și acesta este probabil modelul iWatch cu cea mai mare diagonală văzută de mine până acum. iWatch 2 vine cu o cameră de 2.1 megapixeli și suporta încărcare solară.

Apple iWatch 2

Ecranul curbat are o diagonală de 2.3 inch, suporta rezoluție Retina și acest device rulează iOS Lite folosind un CPU single core. La interior avem o baterie de 400 mAh, un panou solar, iar opțiunile de curea includ atât o brățară metalică, cât și unele din cauciuc sau plastic. O singură întrebare rămâne: ecranul e doar curbat său și flexibil?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×