Apple lansează huse cu baterie externă pentru iPhone XS, XS Max și XR

1.318 ori
<b>Apple lansează huse cu baterie externă pentru iPhone XS, XS Max și XR</b>Pentru a compensa cumva pentru veniturile nerealizate în ultimul trimestru pe piața smartphone, iată că cei de la Apple vin pe piață cu noi accesorii pentru ultimele device-uri aduse pe piață și anume iPhone XS, iPhone XS Max

Pentru a compensa cumva pentru veniturile nerealizate în ultimul trimestru pe piața smartphone, iată că cei de la Apple vin pe piață cu noi accesorii pentru ultimele device-uri aduse pe piață și anume iPhone XS, iPhone XS Max, respectiv iPhone XR. Este vorba despre huse Smart Battery Case care se vând deja în State pentru suma de 129 dolari - fiind disponibile în variante pe alb și negru.

Husa baterie

Aceste huse cu baterie externă nu sunt cele mai confortabile sau arătoase accesorii disponibile pe piață, dar pentru cei care vor să aibă un produs oficial, acest detaliu va fi trecut cu vederea. Apple nu dezvăluie capacitatea exactă a acestor acumulatori integrați în huse, dar aflăm cât timp extra de autonomie vom primi odată cu atașarea unei asemenea carcase, după cum urmează:

  • iPhone XS Smart Baterry Case: până la 33 ore de convorbiri, 21 ore de navigare web, 25 ore de playback video
  • iPhone XS Max Smart Battery Case: până la 37 ore de convorbiri, 20 ore de navigare web, 25 ore de playback video
  • iPhone XR Smart Battery Case: până la 39 ore de convorbiri, 22 ore de navigare web, 27 ore de playback video

De asemenea, aflați că aceste carcase sunt compatibile cu tehnologia Qi, astfel că pot fi încărcare wireless. Noi am testat atât iPhone XS Max, cât și iPhone XR - iar în cazul în care sunteți curioși să aflați ce autonomie ne-au oferit aceste produse, aveți mai jos link-uri către recenziile detaliate în care se acoperă și partea de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×