Huawei Mate 20 Pro are husa sa specială subacvatică pusă în vânzare; Iată detalii

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.952 ori
<b>Huawei Mate 20 Pro are husa sa specială subacvatică pusă în vânzare; Iată detalii</b>Printre accesoriile prezentate de către Huawei la debutul lui Mate 20 Pro am avut parte și de o husă specială care permite utilizatorilor filmarea sau fotografierea subacvatică. Astăzi aflăm că accesoriul cu pricina tocmai ce a fost pus

Probabil v-a intrigat ca şi pe mine faptul că Huawei Mate 20 Pro vine cu un mod de captură foto/video sub apă. Ei bine acel tip de captură este scos în evidenţă folosind un accesoriu dedicat, o husă specială pentru utilizarea subacvatică. Aceasta tocmai a ajuns la vânzare şi avem detalii mai jos.

Husa Mate 20 Pro

Telefonul este deja certificat IP68, pentru rezistenţă la apă şi praf, dar ea nu este de ajuns pentru capturi subacvatice cu adevărat impresionante. Mă refer atât la foto, cât şi la video. Ei bine, noul Diving Case a fost lansat prin magazinul virtual Vmall.com în China. Husa poate rezista până la o adâncime de 5 metri sub apă timp de 1 oră şi poate fi folosită şi în apa marină, sărată. E complet sigilată pentru scufundarea in lichide.

E uşor să accesaţi funcţiile foto/video ale telefonului cu ajutorul unor butoane protuberante laterale. Telefonul în sine foloseşte un sistem inteligent de procesare a imaginii pentru a captura clipurile şi fotografiile fără distorsionare, la scufundarea în mare, lacuri, râuri. Preţul este de 86 de dolari şi produsul ar urma să ajungă şi pe piaţa internaţională în următoarele săptămâni. 

Huawei Mate 20 Pro are recenzia în curs de finalizare la Mobilissimo.ro şi vă reamintesc şi de comparaţia foto specială cu iPhone XS Max, pe care o aveţi ultra detaliată aici.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×