Apple primește un termen limită pentru iWatch de la analiști, sau va rata acest segment de produse

886 ori
<b>Apple primește un termen limită pentru iWatch de la analiști, sau va rata acest segment de produse</b>Se pare că segmentul de smartwatch-uri a început să fiarbă odată cu lansarea lui Android Wear, iar analiștii au acum așteptări mari de la Apple, când vine vorba de ceasuri high end. Analistul Trip Chowdry de la Global Equities Research are vești...

Se pare că segmentul de smartwatch-uri a început să fiarbă odată cu lansarea lui Android Wear, iar analiștii au acum așteptări mari de la Apple, când vine vorba de ceasuri high end. Analistul Trip Chowdry de la Global Equities Research are vești proaste pentru Apple dacă nu lansează un iWatch în curând.

El da un termen limită de 60 de zile companiei din Cupertino pentru a "lansa ceva nou sau a dispărea de pe piață". Evident, sună cam drastic acest verdict, mai ales că ar dura ani întregi pentru ca să dispară cele 130 de miliarde de dolari cash pe care le are Apple. Analistul continuă, spunând că Apple va deveni o companie zombie dacă nu se mobilizează la timp.

E drept că acest creator al lui iPhone și iPad ar trebui să joace în toate segmentele mari, dar a spune că ei vor da faliment de la lipsa unui iWatch e absurd. Totuși numeroase studii de piață au arătat că piața purtabilelor valorează miliarde de dolari, iar companii că Samsung au deja 3-4 modele de astfel de ceasuri.

Ca de obicei, Apple va inova în acest segment și vom uita că a existat vreodată un Gear sau poate chiar și Android Wear... Totuși, dacă se termină 2014 fără un iWatch, le va fi greu celor de la Apple să recupereze.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×