LG L seria III primește un spot publicitar care promovează funcții precum Knock Code pe L40, L70 și L90 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 989 ori
<b>LG L seria III primește un spot publicitar care promovează funcții precum Knock Code pe L40, L70 și L90 (Video)</b>Atunci când am participat la MWC 2014 lună trecută am avut ocazia să vedem în acțiune atât noile terminale high end de la LG, cât și noile modele midrange și low end din seria L III. E vorba aici despre L40, L70 și L90, pe care le vedem acum...

Atunci când am participat la MWC 2014 lună trecută am avut ocazia să vedem în acțiune atât noile terminale high end de la LG, cât și noile modele midrange și low end din seria L III. E vorba aici despre L40, L70 și L90, pe care le vedem acum într-un nou spot publicitar.

Aceste modele se remarcă prin faptul că deși au hardware modest, el adoptă funcții software specifice terminalelor high end din seria G de la LG. Spre exemplu, funcția Knock Code, care permite deblocarea ecranului prin apăsarea unui cod morse pe ecran e prezentată în acest clip. și interfața noilor modele aduce cu cea de pe LG G2 și LG G2 Pro.

O altă funcție împrumutată de la acestea este Plug & Pop, care permite conectarea la un accesoriu precum căști, încărcător sau altele cu declanșarea unui meniu special cu funcții media, spre exemplu. LG L90 este terminalul cu specificațiile mai bune dintre nou veniți, cu un display de 4.7 inch, un procesor quad core de 1.2 GHz și 1 GB RAM. L70 are un ecran de 4.5 inch, procesor dual core, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă. L40 are un display de 3.5 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli, 4 GB stocare și procesor dual core.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×