Apple Watch ar putea primi curele smart pe viitor, folosind portul sau ascuns (Zvon)

1.343 ori
<b>Apple Watch ar putea primi curele smart pe viitor, folosind portul sau ascuns (Zvon)</b>La puţin timp după debutul lui Apple Watch pe piaţă era descoperit la bordul său un foarte interesant port ascuns, iar speculaţiile afirmau la acea vreme că ar putea fi folosit pentru curele smart. Azi teoria revine şi am putea să vedem astfel de...

La puţin timp după debutul lui Apple Watch pe piaţă era descoperit la bordul său un foarte interesant port ascuns, iar speculaţiile afirmau la acea vreme că ar putea fi folosit pentru curele smart. Azi teoria revine şi am putea să vedem astfel de accesorii în 2016.

Cei de la TechCrunchaflau în prima fază că Apple watch are un port ascuns în conectorul brăţării sale. Teoretic el este folosit pentru diagnostic şi debugging, dar speculaţiile afirmă şi că pe viitor acesta ar putea fi deschis terţelor părţi. În 2016 am putea vedea curele care aduc senzori în plus şi alte tipuri de accesorii modulare, de la difuzoare la camere şi evident device-uri medicale.

E vorba despre un senzor pentru respiraţie, unul pentru tensiunea arterială, termometru şi multe altele asociate fitness-ului. Privim cu precauţie această idee, mai ales că de fiecare dată când am văzut câte un port misterios lăsat liber pe un device, nu am avut vreo surpriză după. Mă gândesc aici la consolele PSP şi PS Vita, care nu aduceau nimic deosebit cu porturile lor extra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×