Husele lui iPhone 6s şi diferite scăpări confirmă o grosime mai mare decât a predecesorului (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.108 ori
<b>Husele lui iPhone 6s şi diferite scăpări confirmă o grosime mai mare decât a predecesorului (Video)</b>O serie de huse pentru iPhone 6s au confirmat o creştere &icirc;n grosime a noului model cu 0.4 mm faţă de predecesorul său. Avem şi un clip mai jos &icirc;n care husa unui iPhone 6 e comparată cu cea a noului model. &nbsp; &nbsp; Site-ul german...

O serie de huse pentru iPhone 6s au confirmat o creştere în grosime a noului model cu 0.4 mm faţă de predecesorul său. Avem şi un clip mai jos în care husa unui iPhone 6 e comparată cu cea a noului model.

Site-ul german iPhone-ticker.de a publicat o serie de fotografii cu presupusele huse pentru iPhone 6s şi comparate cu accesorii pentru actualul model. Nu e clar ce anume a provocat diferenţa de grosime, dar avem 2 teorii: o cameră mai puţin scoasă în relief şi un aluminiu mai rezistent la posibile îndoiri (aluminiu Seria 7000 ca pe modelele Galaxy S6 Edge+).

Un clip publicat de Unbox Therapy pe web în această luna arată că noul iPhone e mai puţin predispus la îndoire decât modelul de anul trecut. Mi se pare interesant că în vreme ce articolul sursa vorbeşte despre o creştere în grosime cu 0.4 mm, clipul de mai jos menţionează 0.2 mm. E probabil vorba în primul caz despre grosimea carcasei şi în al doilea despre creşterea în grosime a telefonului în sine... Aceleaşi trăsături de design se vor aplica şi la iPhone 6s Plus, se pare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×