Apple Watch ar putea vinde 26 de milioane de unități În acest an, conform predicțiilor J. P. Morgan

Autor:  | Publicat în:  Apple 675 ori
<b>Apple Watch ar putea vinde 26 de milioane de unități În acest an, conform predicțiilor J. P. Morgan</b>După ce ieri aflam că smartwatchurile Android Wear au fost livrate în doar 720.000 de unități în ultimele 6 luni de anul trecut, azi avem predicții și estimări și cu privire la Apple Watch. Astfel, se pare că ceasul Apple ar putea ajunge la 26...

După ce ieri aflam că smartwatchurile Android Wear au fost livrate în doar 720.000 de unități în ultimele 6 luni de anul trecut, azi avem predicții și estimări și cu privire la Apple Watch. Astfel, se pare că ceasul Apple ar putea ajunge la 26 de milioane de unități vândute în acest an.

Așteptam noul produs Apple pe piața în luna aprilie, într-o varietate de culori și chiar și cu o versiune prețioasă din aur. Au trecut 16 luni când Samsung lansa primul său model Gear, un început neoficial al noii epoci a smartwatchurilor și al cursei marilor companii producătoare. în intervalul octombrie 2013 - iunie 2014 au fost vândute sub 500.000 de modele smartwatch.

Cifrele sunt total neimpresionante, atât cele ale întregului segment, cât și cele ale partenerilor Android Wear. Se pare că va fi nevoie de contribuția Apple pentru ca întreaga gamă de produse să se ridice. Cam la fel s-a întâmplat și cu tabletele... Pe 2014 numărul total de ceasuri smart livrate, inclusiv brățări de fitness a fost undeva pe la 4.6 milioane totuși.

E interesant că Samsung a lansat deja 6 smartwatchuri în 14 luni, cu diferite platforme și deși teoretic e lider de piață în zona smartwatch, ar putea pierde coroana în fata Apple în doar o lună sau două. Ce părere aveți despre numărul mare de modele Apple Watch estimate la vânzare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×