Google testează un sistem nou și misterios de plăti cu mobilul, pe numele său Plaso

524 ori
<b>Google testează un sistem nou și misterios de plăti cu mobilul, pe numele său Plaso</b>Se pare că Google ar pregăti un nou sistem de plăti cu mobilul, sub numele de cod Plaso. Aparent e vorba aici despre un serviciu contextual, iar primii parteneri sunt pizzeria Papa John&#39;s și Panera Bread. &nbsp; Nu ne miră faptul că Google are...

Se pare că Google ar pregăti un nou sistem de plăti cu mobilul, sub numele de cod Plaso. Aparent e vorba aici despre un serviciu contextual, iar primii parteneri sunt pizzeria Papa John's și Panera Bread.

Nu ne miră faptul că Google are un sistem mobil de plăți în dezvoltare, ei dorind să rivalizeze cu Apple Pay. Având în vedere că unele firme nu se înghesuie să colaboreze cu Apple Pay și băncile par mai interesate de propriul lor sistem, există în continuare un vid de lider de piață. în mod clar Google Wallet nu a fost un succes și nici rivalul Softcard, iar plățile NFC par a fi deja un concept al trecutului.

Se pare că gigantul motoarelor de căutare ar testa în aceste zile software POS care funcționează pe terminale Android sau se integrează în sistemul de procesare a plăților dintr-un magazin. Plaso va permite clienților să plătească pentru bunuri și servicii, pur și simplu dându-și inițialele către casier. Ideea aminteste de Square Wallet, iar Plaso pare a folosi tehnologia Bluetooth Beacon pentru a detecta aplicațiile de plăți digitale de pe terminalele cu software Google.

încă nu e clară metodă de autentificare, deși dacă serviciul se inspiră după Square Wallet, atunci va fi nevoie de o fotografie a cumpărătorului, dar există și posibilitatea de utilizare a unei amprente sau a unui PIN.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×